• Vrij in te delen

Casco bedrijfsruimte aan de Veenlustpassage in het centrum van Veendam te huur aangeboden

In het bekende ABC-complex aan de Veenlustpassage in het centrum van Veendam wordt een casco bedrijfspand te huur aangeboden. In het complex zijn een Blokker, Basic-Fit en Medikamente Die Grenze, gehuisvest.

In de directe omgeving van het ABC-complex zijn diverse winkelketens en horecagelegenheden gesitueerd. Enkele bekende bedrijven zijn: Hema, Bakker Bart en Zeeman. Het ABC-complex beschikt over een parkeergarage met voldoende parkeergelegenheden.

De bedrijfsruimte is geschikt voor de exploitatie van diverse horecaconcepten. De grootte van de bedrijfsruimte is circa 143 m2 (bvo), er is een ingang aan de kant van de passage (groot rolluik) en tevens één aan de straatzijde. De bedrijfsruimte is de afgelopen jaren in gebruik geweest als lunchroom, waardoor er een aantal horecavoorzieningen aanwezig zijn.

Veendam is dé parkstad van de provincie Groningen met ruim 27.000 inwoners, veel groen, mooie waterpartijen en karakteristieke elementen. Door de vele voorzieningen met een nieuw Leer-en Sportpark, een bibliotheek, het theater en een subtropisch zwembad is het voor veel inwoners een fijne stad om te wonen.

Huurprijs pand                    € 33.000,=  per jaar excl. BTW.
        

Kenmerken

Categorie
Cafetaria-snackbar
Personeels verplichting
Nee
Brouwerij verplichting
Nee
Speelautomaat verplichting
Nee
Afname verplichting
Nee
Casco
Ja
Toiletgroep aanwezig
Ja
Ingangen
2
Opslagruimte
Ja
Licht inval
veel
Terras
Ja

Veenlustpassage

Veendam

9641 MK


Huur : € 1.500

Vraagprijs Goodwill & inventaris: 0