• Huur inclusief inventaris !
  • Woning aanwezig
  • Instap klaar

Dit alom bekende horecabedrijf, gelegen in het buitengebied van Winschoten vlakbij het Oldambtmeer en Blauwstad, wordt te koop/te huur aangeboden. Het multifunctionele horecabedrijf is in 1982 opgericht als restaurant met bowlingbanen en is in de loop der jaren verder uitgebreid. Het bedrijf is degelijk ingericht, afgewerkt en is instapklaar voor een ambitieuze horecaondernemer. Het bedrijf is goed geoutilleerd en kan zonder grote investeringen nog jaren geëxploiteerd worden.

Wie het horecabedrijf binnenstapt, valt direct op dat de ruime zaak is ingericht in meerdere gedeelten. Aan de rechterzijde is het restaurant gelegen, een warme en gevarieerde ruimte met zo’n 110 zitplaatsen. Aan de achterzijde en deels op de eerste verdieping bevinden zich in totaal 13 hotelkamers. De riante hotelkamers zijn eigentijds en functioneel ingericht en allen voorzien van een eigen badkamer.

Het horecabedrijf meet circa 1.800 m² en beschikt naast het restaurant en de hotelkamers nog over 4 bowlingbanen met barvoorziening, een multifunctionele feestzaal en een riant terras. Het voorgelegen terras is gelegen op een terrein dat voorzien is van diverse speeltoestellen en heeft een uitermate goede bezonning. Op dit moment wordt het bedrijfspand niet geëxploiteerd.

Huurprijs (bedrijfspand en bedrijfswoning) inclusief inventaris:                  
€ 150.000,= per jaar exclusief BTW

Koop van het bedrijfspand behoort tot de mogelijkheden.
Vraagprijs onroerende zaken en roerende zaken:   € 1.650.000,= k.k.

Kenmerken

Categorie
Hotel-restaurant
Personeels verplichting
Nee
Brouwerij verplichting
Nee
Speelautomaat verplichting
Nee
Afname verplichting
Nee
Terras
60 zitplaatsen
Restaurant
110 zitplaatsen
Hotelkamers
13
Bowlingbanen
4
Brouwerijverplichting
Nee
Speelautomaten verplichting
Nee
Personeelsverplichting
Nee
Leasecontracten
Nee

Oostereinde

Winschoten

9672 TC


Huur : € 12.500

Vraagprijs bedrijfs-onroerend goed: € 1.500.000

Vraagprijs Goodwill & inventaris: € 150.000