• Nette verzorgde zaak
  • Geen bezorging
  • Onroerend goed is ook te koop

VERKOCHT!!!

Sinds 2006 exploiteert de huidige eigenaar dit bedrijf in Surhuisterveen (meer dan 6.000 inwoners). Snackbar ’t hoekje is gevestigd in het centrum in de nabijheid van o.a. de HEMA, Primera, Rabobank, Bruna en Action, met gratis parkeerplekken voor de deur. Surhuisterveen ligt ongeveer twaalf kilometer ten zuiden van het gemeentelijke hoofddorp Buitenpost. Ten zuidoosten van Surhuisterveen begint de Lauwers. Surhuisterveen ligt ongeveer 12 kilometer ten noorden van Drachten en ligt ongeveer op 30 kilometer afstand van Leeuwarden en Groningen. Surhuisterveen is een dorp waar veel sportactiviteit plaatsvindt. Zo vinden er jaarlijks twee wielerwedstrijden plaats, de Profronde en de Centrumcross. De zaterdag voorafgaand aan de Profronde wordt sinds enkele jaren de Pieter Weening Classic een tourtocht door de omgeving, gereden

Snackbar ’t Hoekje een keurig nette schone zaak, de inventaris is goed onderhouden en in zeer goede staat. ’t Hoekje is een begrip in Surhuisterveen en omstreken en beschikt over een Drank en Horecavergunning. In de zomer is het ijsloket open en wordt er veel softijs verkocht.

In de directe omgeving zit een vmbo-school met ongeveer 800 leerlingen. In de pauze of na school, komen leerlingen graag een patatje of snack halen.

In samenwerking met collega makelaar is het onroerend goed ook te koop!

Kenmerken

Categorie
Cafetaria-snackbar
Personeels verplichting
Nee
Brouwerij verplichting
Nee
Speelautomaat verplichting
Nee
Afname verplichting
Nee
Drank en Horecavergunning
Ja
Speelautomatenvergunning
Ja
Brouwerij afname verplichting
Nee
Vetput
Ja
Krachtstroom
Ja
Airconditioning
Ja
Bezorgen
Nee

De Kolk

Surhuisterveen

9231 CX