☕🌟 Te Koop: Ontdek de Magie van Koffie in Jouw Eigen Moderne Koffiezaak in Groningen! 🌟☕

Altijd al gedroomd van het runnen van een trendy koffiezaak waar mensen samenkomen voor heerlijke koffie, levendige gesprekken en een warme sfeer? Grijp nu je kans met deze unieke gelegenheid om eigenaar te worden van een moderne koffiezaak in het bruisende Groningen!

🏙️ Gelegen in Groningen: Met een toplocatie in het levendige centrum van Groningen, is deze koffiezaak perfect gepositioneerd om te profiteren van de constante stroom van studenten, toeristen en locals die de stad bezoeken. Stap in en word een essentieel onderdeel van de koffiecultuur van Groningen.

Ambachtelijke Koffiecreaties: Van perfect gebrande espresso’s tot romige cappuccino’s en trendy cold brews, deze koffiezaak biedt een uitgebreid assortiment aan ambachtelijke koffiecreaties die zelfs de meest veeleisende koffieliefhebbers zullen bekoren.

🍰 Heerlijke Versnaperingen: Naast geweldige koffie biedt deze zaak ook een assortiment aan heerlijke versnaperingen, zoals verse gebakjes, perfect om te combineren met je favoriete koffiedrankje.

🌿 Stijlvol Interieur: Betreed een wereld van modern design en gezellige ambiance. Het stijlvolle interieur van deze koffiezaak creëert de ideale omgeving voor gasten om te ontspannen, te werken of gewoon te genieten van een moment voor henzelf.

📈 Groeipotentieel: Met zijn sterke merkidentiteit en groeiende klantenbestand biedt deze moderne koffiezaak talloze mogelijkheden voor verdere groei en succes. Benut de creativiteit en ondernemersgeest om deze zaak naar nieuwe hoogten te tillen.

🌟 Maak Jouw Droom Werkelijkheid! 🌟

Waar wacht je nog op? Grijp deze kans om eigenaar te worden van jouw eigen moderne koffiezaak in het hart van Groningen en laat je passie voor koffie en gastvrijheid stralen. Neem vandaag nog contact met ons op voor meer informatie en zet de eerste stap naar een opwindende nieuwe onderneming!

Kenmerken

Categorie
Gebakwinkels
Personeels verplichting
Nee
Brouwerij verplichting
Nee
Speelautomaat verplichting
Nee
Afname verplichting
Nee
Exploitatievergunning
Ja
Speelautomaten
Nee
Lease contracten
Ja
Bruikleen
Nee
Brandpreventie goedgekeurd
Ja
Vetput
Nee
Krachtstroom
Ja
Luchtventilatie
Ja
Airconditioning
Nee

Gedempte Zuiderdiep

Groningen

9711 HJ


Huur : € 1550

Vraagprijs Goodwill & inventaris: € 55.000