Aankoop Makelaar

Aankoop makelaar: onze aanpak

Bij aankoop van een huis is het heel normaal dat er een aankoopmakelaar wordt ingeschakeld, helaas blijft dit bij de aankoop van een horecabedrijf vaak achterwege. Erg jammer, want als aankoopmakelaar kunnen wij voor jou het verschil maken! Denk aan:

  • Het inventariseren wij jouw wensen;
  • Opzoek naar een voor jou geschikt horecabedrijf;
  • We beoordelen de bedrijven op onder meer de jaarrekeningen, vergunningen, inventaris, personele verplichtingen, het bestemmingsplan en nog veel meer;
  • Samen bezichtigen we de bedrijven en geef ik advies;
  • De onderhandelingen worden voor je gedaan, zodat er een reële prijs wordt betaald;
  • De koopovereenkomst en huurovereenkomst nemen we door;
  • Wij ondersteunen bij het verkrijgen van een financiering. Daarvoor wordt er een ondernemersplan en financieel plan opgesteld. Hiermee vergroten wij de kans van een succesvolle overname.
  • Ook bij de feitelijke levering kun je op onze ondersteuning rekenen.

Ook bij aankoop begeleiden wij je van A tot Z. Benieuwd naar alle mogelijkheden? Neem nu contact op!

Verkoop makelaar

Verkoop van je restaurant, cafetaria, restaurant, hotel, grand café, e.d. U wordt van A tot Z begeleid bij de verkoop van jouw horecabedrijf.

Aankoop makelaar

Bij aankoop van een huis is het heel normaal dat er een aankoop makelaar wordt ingeschakeld, helaas blijft dit bij aankoop van een horecabedrijf vaak achterwege. Erg jammer, want als aankoop makelaar kunnen we veel voor je betekenen.

Horeca Advies

Veel horecaondernemers hebben een laag inkomstenniveau, bijstandsniveau of lager komt helaas erg vaak voor. Er wordt simpelweg te weinig verdient, over het algemeen kunnen we dat met onze methode KROM snel resultaat boeken.

Horeca Financiering

Helaas is het steeds moeilijker geworden om bij banken een financiering te krijgen. Het is nog steeds wel mogelijk, maar dan moet het alles heel goed onderbouwd zijn, zowel met ondernemersplan als met financieel plan. Uiteraard bieden wij daar alle ondersteuning in.

Benieuwd of ik je verder kan helpen?
Stuur mij een berichtje via het contactformulier!