Horeca Makelaar

Horeca makelaar nodig?

Als horeca makelaar ben ik, met mijn bedrijf, een betrouwbare partner wanneer je een horecabedrijf wil gaan kopen of juist verkopen. Dankzij mijn jarenlange ervaring weet ik precies waar op gelet moet worden, en ik ken alle valkuilen. Benieuwd naar de mogelijkheden voor jou? Neem direct contact op voor vrijblijvend advies, als je zoekt naar een horeca makelaar.

Horeca makelaar: verkoop en aankoop

Ik ben actief als zowel horeca aankoop makelaar als horeca verkoop makelaar. Of je nu wilt kopen of huren, altijd kun je rekenen op mijn ervaring en expertise als horeca makelaar. Ik ben beschikbaar in heel Nederland, maar de nadruk ligt op de noordelijke provincies. Kijk dan ook gerust even naar onze specifieke dienstverlening in Groningen, Friesland en Drenthe.

  • Horeca makelaar Friesland
  • Horeca makelaar Groningen
  • Horeca makelaar Drenthe

Horeca aankoopmakelaar

Bij de aankoop van een huis is het heel normaal dat er een aankoopmakelaar wordt ingeschakeld, maar bij de aankoop van een horecabedrijf blijft dit vaak achterwege. Erg jammer, want als aankoopmakelaar voor horeca kan ik echt het verschil maken. Dit zijn belangrijke onderdelen van mijn takenpakket:

  • Het inventariseren van jouw wensen;
  • Een geschikt horecabedrijf zoeken;
  • Bedrijven beoordelen op onder meer de jaarrekeningen, vergunningen, inventaris, personele verplichtingen, etc.

Samen bezichtigen we de geselecteerde bedrijven en geef ik deskundig advies. Ik doe de onderhandelingen voor jou, zodat er een reële prijs betaald wordt. We nemen de koop- of huurovereenkomst door. Ook bieden we ondersteuning bij het verkrijgen van de financiering, waarbij we een ondernemersplan en financieringsplan opstellen. Dit vergroot de kans op een succesvolle overname. Tot slot bied ik ondersteuning aan bij de feitelijke levering.

Horeca verkoopmakelaar

Een restaurant, hotel, grand café of ander horecabedrijf verkopen. Als horeca makelaar help ik jou van A tot Z. Dit zijn de belangrijkste onderdelen van het traject:

  • Samen stellen we de waarde van het bedrijf vast;
  • We stellen een fraaie brochure op en plaatsen het bedrijf op diverse sites en media kanalen;
  • We plannen bezichtigingen wanneer het jou uitkomt;
  • In overleg met jou voeren we onderhandelingen.

Als de onderhandelingen succesvol zijn afgesloten, gaan we het koopcontract opstellen en alle gemaakte afspraken gedetailleerd vastleggen. De koper kunnen wij ondersteunen met het verkrijgen van de financiering, het opstellen van een ondernemersplan en meer. Zo vergroten we de kans op succes. Het laatste wapenfeit is het opstellen van het proces-verbaal van de feitelijke levering.

Horeca makelaar nodig? Neem nu contact op

Heb je vragen over onze werkwijze of wil je gewoon eens vrijblijvend contact opnemen? Goed idee! Ik maak graag kennis en ben benieuwd naar je wensen. Mijn persoonlijke werkwijze is echt een meerwaarde. Wacht niet langer en neem nu contact op. Hospitality Makelaar is jouw horeca makelaar!

Horeca Advies

Veel horecaondernemers hebben een laag inkomstenniveau, bijstandsniveau of lager komt helaas erg vaak voor. Er wordt simpelweg te weinig verdient, over het algemeen kunnen we dat met onze methode KROM snel resultaat boeken.

Horeca Financiering

Helaas is het steeds moeilijker geworden om bij banken een financiering te krijgen. Het is nog steeds wel mogelijk, maar dan moet het alles heel goed onderbouwd zijn, zowel met ondernemersplan als met financieel plan. Uiteraard bieden wij daar alle ondersteuning in.

Verkoop makelaar

Verkoop van je restaurant, cafetaria, restaurant, hotel, grand café, e.d. U wordt van A tot Z begeleid bij de verkoop van jouw horecabedrijf.

Aankoop makelaar

Bij aankoop van een huis is het heel normaal dat er een aankoop makelaar wordt ingeschakeld, helaas blijft dit bij aankoop van een horecabedrijf vaak achterwege. Erg jammer, want als aankoop makelaar kunnen we veel voor je betekenen.