Horeca Advies

Naast de begeleiding van de ver- of aankoop van een horeca onderneming, kun je bij Hospitality Makelaar ook terecht voor horeca advies. Komt er te weinig inkomen binnen of heb je de wens om verder te groeien met je horecazaak? Wij voorzien horecaondernemers van passend horeca advies.

Horeca advies op basis van jarenlange ervaring

John Kamphuis is de eigenaar van Hospitality Makelaar. Hij heeft ruim 15 jaar een zeer succesvolle horeca onderneming gehad. Zijn lunchroom stond in de top 100 beste cafetaria’s van Nederland. Daarnaast was hij een aantal jaren een actief bestuurslid van Koninklijke Horeca Nederland (KHN)- dé branchevereniging voor de horeca. Daarnaast heeft John op nog een aantal andere manieren ervaring opgedaan binnen de horeca branche.

Op basis van deze ervaring weet John precies hoe het is om een horeca onderneming te starten en te leiden. Daarnaast weet hij alles over de valkuilen, de risico’s, de uitdagingen, de kansen, de mogelijkheden, de wet- en regelgeving, horecapersoneel, horeca financiering en meer. Op basis van deze ervaring en kennis ontwikkeld Hospitality Makelaar voor iedere horeca ondernemer passend horeca advies.

Horeca Financiering Hospitality Makelaar

Het beste horeca advies - onze aanpak

In veel gevallen is horeca advies een vereiste om te zorgen dat een horeca onderneming kan blijven bestaan. Veel horecaondernemers hebben namelijk een te laag inkomensniveau.
Een inkomen op bijstandsniveau of lager komt helaas erg vaak voor. Simpelweg wordt er te weinig verdiend. 

In het algemeen kunnen we met onze methode KROM snel resultaat boeken.
KROM staat voor: 

 • Kostenreductie
 • Rendement verbeteren
 • Omzet verhogen
 • Marge vergroten

Het is een standaard methode die wij hanteren voor het opstellen van het horeca advies. Echter wordt er per situatie natuurlijk maatwerk geleverd. Er wordt gekeken waar de kansen liggen en doorlopen de methode stap voor stap om te komen tot het meest rendabele horeca advies.

Hoe gaat Hospitality Makelaar als horeca adviesbureau te werk?

Als horeca adviesbureau starten we met jou met het aanpakken van “het laaghangend fruit”. Hiermee zorgen we gezamenlijk voor een snel resultaat. Ondertussen verzamelen we steeds meer informatie en zijn we in staat om het resultaat alsmaar te verbeteren. Een verbeterproces dat we als horeca advies bureau gezamenlijk met jou uitvoeren!


Gedurende dit proces zullen we transparant communiceren over de kansen en risico’s die we in kaart brengen. Op basis van de vergaarde informatie geven we inhoudelijke invulling aan de verschillende fases van de KROM methode. Wij vinden het belangrijk dat wij optreden als horeca adviesbureau waar je terecht kan met alle vragen en onduidelijkheden.

Een horeca adviesbureau voor iedere horeca ondernemer

Wij zijn een horeca adviesbureau waar iedere horeca ondernemer terecht kan. Wij verstrekken advies aan zowel starters als ervaren horeca ondernemers. Het kan zijn dat je op zoek bent naar advies over algemene vraagstukken, specifieke problemen ervaart of bepaalde doelstellingen wilt behalen.

Bij Hospitality Makelaar hebben we ervaring met het begeleiden van eigenaren van restaurants, cafetaria’s, hotels, snackbars en meer! Wij hanteren geen eisen met betrekking tot de omvang of omzet van de horeca onderneming. Hospitality Makelaar is een horeca adviesbureau waar we geloven in horeca advies voor iedere horeca ondernemer!

Uitgebreid aanbod diensten voor horeca advies

Hospitality Makelaar biedt een breed pakket diensten aan. Afhankelijk van de wensen en situatie van de horeca ondernemer kunnen er verschillende diensten ingezet worden om te komen tot een oplossing.
Een kleine greep uit ons advies aanbod:

 • Startersbegeleiding
 • Vergunning aanvraag
 • Ondernemersplan
 • Financieringsplan
 • Haalbaarheidsonderzoek
 • Algemeen Advies
 • Conceptontwikkeling
 • Inkoop optimalisatie
 • Mystery Visits
 • Werving & Selectie Medewerkers
 • Werving & Selectie Horeca-exploitanten
 • Personeelstraining
 • Verkooptraining

 

Heb je vragen over horeca advies of ben je benieuwd wat wij voor jou kunnen doen? Neem gerust vrijblijvend contact met ons op!

Verkoop makelaar

Verkoop van je restaurant, cafetaria, restaurant, hotel, grand café, e.d. U wordt van A tot Z begeleid bij de verkoop van jouw horecabedrijf.

Aankoop makelaar

Bij aankoop van een huis is het heel normaal dat er een aankoop makelaar wordt ingeschakeld, helaas blijft dit bij aankoop van een horecabedrijf vaak achterwege. Erg jammer, want als aankoop makelaar kunnen we veel voor je betekenen.

Horeca Advies

Veel horecaondernemers hebben een laag inkomstenniveau, bijstandsniveau of lager komt helaas erg vaak voor. Er wordt simpelweg te weinig verdient, over het algemeen kunnen we dat met onze methode KROM snel resultaat boeken.

Horeca Financiering

Helaas is het steeds moeilijker geworden om bij banken een financiering te krijgen. Het is nog steeds wel mogelijk, maar dan moet het alles heel goed onderbouwd zijn, zowel met ondernemersplan als met financieel plan. Uiteraard bieden wij daar alle ondersteuning in.

Benieuwd of ik je verder kan helpen?
Stuur mij een berichtje via het contactformulier!