Horeca te koop in Drenthe

Huidig aanbod

Op deze pagina vind je een overzicht van objecten die te koop/huur zijn in Drenthe. Deze pagina wordt bijgewerkt zodra er nieuwe objecten worden aangeboden/verkocht/verhuurd zijn.

Img 0017
Img 0032

‘T Luifeltje Wilhelminaoord

Verkocht onder voorbehoud!

Te koop Petit restaurant & Cafetaria t’ Luifeltje

Deze cafetaria staat in een prachtige omgeving, waar veel gefietst en gewandeld wordt, meerdere fietsroutes komen langs deze zaak. Deze locatie zou uitermate geschikt zijn voor en fastfood restaurant.
Er zijn geen verplichtingen met personeel of brouwerij.

Ondanks dat het restaurant gedeelte gesloten is, is er in het eerste kwartaal van 2021 toch een omzetstijging gerealiseerd van 30%!!

Verkoop van exploitatie, goodwill en onroerend goed heeft de voorkeur, eventueel wordt er voor het onroerend goed een andere koper gezocht.

Vraagprijs exploitatie: 
Vraagprijs OG:                 

Wil je graag meer informatie over dit object? Vraag dan de volledige brochure aan.

Hospitality Makelaar Muzikant Hoogeveen Te Koop 16
Hospitality Makelaar Muzikant Hoogeveen Te Koop 01

De Muzikant Hoogeveen

Verkocht!!

Te koop Restaurant De Muzikant

Dit restaurant is gevestigd in het centrum van Hoogeveen. In de directe omgeving zijn diverse horeca bedrijven gevestigd. 
Er zijn geen verplichtingen met personeel of brouwerij.

Dit is een zeer nette zaak met een goed uitgeruste keuken en zeker een bezichtiging waard

Verkoop van exploitatie, goodwill 

Vraagprijs exploitatie: 

Wil je graag meer informatie over dit object? Vraag dan de volledige brochure aan.

Horeca Te Koop Drenthe Norg Cafetaria Succes
Horeca Makelaar Cafetaria Succes

Prachtige Cafetaria, Lunchroom, IJssalon

Verkocht!! In het zeer toeristische Norg in Drenthe met bijna 4.000 inwoners is “Cafetaria, Lunchroom Succes” gevestigd. Veel opslag capaciteit met een totale oppervlakte van 280 m2. Binnen zijn er 60 zitplaatsen en op het terras nog eens 50. Er zijn geen afname verplichtingen. Bedrijf beschikt over een volledige Drank- en Horecavergunning

Deze cafetaria is de moeite van een bezichtiging waard, de inventaris ziet er top uit en is zeer compleet. Hier wordt een zeer goede omzet gerealiseerd met een zeer goed resultaat.

Vraagprijs: Verkocht!!

Wil je graag meer informatie over dit object? Vraag dan de volledige brochure aan.

w

Horeca Advies

Veel horecaondernemers hebben een laag inkomstenniveau, bijstandsniveau of lager komt helaas erg vaak voor. Er wordt simpelweg te weinig verdient, over het algemeen kunnen we dat met onze methode KROM snel resultaat boeken.
Lees meer

Z

Horeca Financiering

Helaas is het steeds moeilijker geworden om bij banken een financiering te krijgen. Het is nog steeds wel mogelijk, maar dan moet het alles heel goed onderbouwd zijn, zowel met ondernemersplan als met financieel plan. Uiteraard bieden wij daar alle ondersteuning in.
Lees meer

Verkoop makelaar

Verkoop van je restaurant, cafetaria, restaurant, hotel, grand café, e.d. U wordt van A tot Z begeleid bij de verkoop van jouw horecabedrijf.
Lees meer

Aankoop makelaar

Bij aankoop van een huis is het heel normaal dat er een aankoop makelaar wordt ingeschakeld, helaas blijft dit bij aankoop van een horecabedrijf vaak achterwege. Erg jammer, want als aankoop makelaar kunnen we veel voor je betekenen.
Lees meer

Call Now Button