Aanbod (Te koop/huur)

Huidig aanbod

Op deze pagina vind je een selectie overzicht van objecten die te koop/huur zijn. Voor ons actuele aanbod gaat u naar:

Horeca te koop in Friesland

Horeca te koop in Groningen

Horeca te koop in Drenthe

Snackpoint1
Snackpoint5

Ambachtelijke Cafetaria de Kolk zwolle

Vraagprijs: € 90.000

Huur:            € 2.970

Wil je graag meer informatie over dit object? Bekijk dan de volledige brochure.

Te Koop Cafetaria
Te Koop Restaurant

Henry’s American Diner VERKOCHT!!!

Verkocht onder voorbehoud!! Op een winkelcentrum(naast de Aldi) bieden wij aan ter overname een cafetaria met restaurant.

Dit object is gelegen in een grote nog in ontwikkeling zijnde woonwijk (1500+ woningen), groot verzorgingsgebied!  Ideale locatie om bezorging te ontwikkelen (wordt nu niet gedaan), industrieterrein is vanaf hier goed te bedienen.

Het object leent zich uitstekend voor een Fastfood Restaurant waar men diverse maaltijden zou kunnen nuttigen. Beschikt over een volledige Drank & Horeca Vergunning.

Het geheel is vrij van brouwerij, automaten en leveranciers verplichtingen.

Geen personeelsverplichtingen!

Super kans

Vraagprijs:

Huur:

Wil je graag meer informatie over dit object? Bekijk dan de volledige brochure.

Pexels Marcus Herzberg 1058277

Prachtige zaak centrum Leeuwarden

Deze zaak is gevestigd in het centrum van Leeuwarden op een zeer goede zichtlocatie. Heeft een mooi groot terras en is uitermate geschikt als Grandcafé. Er zijn geen personeels- of brouwerij verplichtingen. Er zit nog ruimte in de omzet, het behaalde resultaat is zeer goed. Staat in de stille verkoop.

Vraagprijs: Verkocht!!

Wil je graag meer informatie over dit object? Bekijk dan de volledige brochure.

Counter Kwalitaria Sammy Groningen

Kwalitaria Sammy Groningen

Kwalitaria Sammy is gevestigd op Winkelcentrum De Beren, in de wijk het Ebbingekwartier  aan de noordoostelijke rand van de Binnenstad van de stad Groningen.  Het winkelcentrum De Beren is het centrum van deze wijk. Kwalitaria Sammy maakt deel uit van dit winkelcentrum en is prominent aanwezig. Verder bevinden zich o.a. in het winkelcentrum 2 supermarkten, Mitra en Zeeman. De zichtbaarheid, vindbaarheid en bereikbaarheid van Kwalitaria Sammy zijn zeer goed te benoemen, op een hoek met zeer veel glas.

Deze cafetaria is de moeite van een bezichtiging waard, de inventaris ziet er top uit en is zeer compleet. Hier wordt een mooie omzet gerealiseerd met een zeer goed resultaat.

Vraagprijs: € 149.000

Wil je graag meer informatie over dit object? Vraag dan de volledige brochure aan.

Aanzicht

Zalencentrum Hardenberg 

Ter overname wordt aangeboden het partycentrum ”Circus” met een oppervlakte van ca. 850 m². Het object is gelegen op een zeer goede locatie aan de rand van het centrum van Hardenberg op een perceel van ca. 2800 m². Het object verkeert in een goede staat van onderhoud.

Verkocht!

Inventaris, goodwill en onroerend goed

Wil je graag meer informatie over dit object? Bekijk dan de volledige brochure.

w

Horeca Advies

Veel horecaondernemers hebben een laag inkomstenniveau, bijstandsniveau of lager komt helaas erg vaak voor. Er wordt simpelweg te weinig verdient, over het algemeen kunnen we dat met onze methode KROM snel resultaat boeken.
Lees meer

Z

Horeca Financiering

Helaas is het steeds moeilijker geworden om bij banken een financiering te krijgen. Het is nog steeds wel mogelijk, maar dan moet het alles heel goed onderbouwd zijn, zowel met ondernemersplan als met financieel plan. Uiteraard bieden wij daar alle ondersteuning in.
Lees meer

Verkoop makelaar

Verkoop van je restaurant, cafetaria, restaurant, hotel, grand café, e.d. U wordt van A tot Z begeleid bij de verkoop van jouw horecabedrijf.
Lees meer

Aankoop makelaar

Bij aankoop van een huis is het heel normaal dat er een aankoop makelaar wordt ingeschakeld, helaas blijft dit bij aankoop van een horecabedrijf vaak achterwege. Erg jammer, want als aankoop makelaar kunnen we veel voor je betekenen.
Lees meer

Call Now Button