Horeca te koop in Overijssel

Hospitality Makelaar gaat graag voor jou als horeca makelaar aan de slag in de provincie Overijssel! Op deze pagina vind je een overzicht van ons volledige aanbod horeca objecten in Overijssel. Dit aanbod bestaat uit horecapanden en -bedrijven die te huur of te koop worden aangeboden.
Hospitaliyy Makelaar Overijssel

20-Five Zwolle Verkocht!

Ter overname aangeboden 20-Five in Zwolle. Hier is de Bulgaarse keuken gevoerd, echter is uitermate geschikt als tappasbar of wijnbar. De gezellige sfeer in deze

Lees verder »

Een horeca makelaar in Overijssel die voor jou op zoek gaat naar de juiste match!

Als horeca makelaar zijn wij te allen tijde op zoek naar de beste match als het gaat om horeca vraag en aanbod! Of je nu wil inspelen op de toeristische trekpleisters of in het centrum van een bruisende stad wil ondernemen, wij kijken met jou mee naar de mogelijkheden voor horeca te koop in Overijssel! Dit doen we onder andere door:

  • Het vinden van jouw droom horecabedrijf (persoonlijke aandacht is voor ons erg belangrijk);
  • Het ondersteunen in het bezichtigen van de locatie en de financiële onderhandelingen (het is belangrijk dat je een gemoedelijk, ongedwongen gevoel hebt tijdens de bezichtiging);
  • Het rondkrijgen van je eigen financiering;
  • Het verstrekken van advies rondom de daadwerkelijke overdracht.

Mocht je juist je eigen horecabedrijf of -pand willen verkopen, dan zoeken wij voor jou de geschikte kandidaat om het aan te verkopen.

Heb je een horeca makelaar in Overijssel nodig bij de verkoop van je horecabedrijf of- pand of ben je van plan een horecapand te kopen? Neem dan contact met ons op!

Horeca te koop Overijssel

Een overzicht van het aanbod horeca te koop in Overijssel vind je op de website van Hospitality Makelaar. Op onze website vind je onder andere restaurant te koop, café te koop, snackbar te koop en hotel te koop in Overijssel. In ons aanbod vind je volledige horecabedrijven en horecapanden in Overijssel. Voor een actueel aanbod van horeca te koop in Overijssel, kun je altijd terecht op deze pagina.

Het veelzijdige landschap en horeca aanbod van Overijssel

Provincie Overijssel is een veelzijdige provincie! Je vindt er meren, stukken polder maar ook historische steden zoals Zwolle, Deventer en Kampen die deel uitmaakten van het Hanzeverbond. Ook het wereldberoemde Giethoorn (ook wel ‘het Venetië van het noorden’) vind je in Overijssel. Allemaal plekken waar wij als horeca makelaar goed letten op nieuw aanbod van horecabedrijven en -panden.

Ook met kinderen zijn er eindeloos veel uitstapjes te maken in de provincie. Denk aan meerdere pretparken, landgoederen en kastelen die je kan bezoeken. En ook dit biedt weer mogelijkheden voor de horecaondernemer.

Tot slot heeft de provincie Overijssel één van de meest veelzijdige landschappen in Nederland. Denk hierbij aan moeraslandschappen, heuvelachtige bossen tegen de Duitse grens, polders en dijken, bossen en heidelandschappen.

Ben je benieuwd naar het aanbod in de overige Noordelijke provincies? Kijk dan eens naar ons horeca aanbod in Flevoland, horeca aanbod in Drenthe, horeca aanbod in Groningen of horeca aanbod in Friesland.

Horeca Advies

Veel horecaondernemers hebben een laag inkomstenniveau, bijstandsniveau of lager komt helaas erg vaak voor. Er wordt simpelweg te weinig verdient, over het algemeen kunnen we dat met onze methode KROM snel resultaat boeken.

Horeca Financiering

Helaas is het steeds moeilijker geworden om bij banken een financiering te krijgen. Het is nog steeds wel mogelijk, maar dan moet het alles heel goed onderbouwd zijn, zowel met ondernemersplan als met financieel plan. Uiteraard bieden wij daar alle ondersteuning in.

Verkoop makelaar

Verkoop van je restaurant, cafetaria, restaurant, hotel, grand café, e.d. U wordt van A tot Z begeleid bij de verkoop van jouw horecabedrijf.

Aankoop makelaar

Bij aankoop van een huis is het heel normaal dat er een aankoop makelaar wordt ingeschakeld, helaas blijft dit bij aankoop van een horecabedrijf vaak achterwege. Erg jammer, want als aankoop makelaar kunnen we veel voor je betekenen.