Horeca te koop in Groningen

Hospitality Makelaar is een horeca makelaar die zich onder andere focust op horeca te koop in Groningen. Wij bieden een divers en ruim aanbod horecabedrijven en -panden. Op deze pagina vind je een overzicht van ons volledige aanbod horeca objecten in Groningen. Dit aanbod bestaat onder andere uit horecapanden en -bedrijven die te huur of te koop worden aangeboden.

Cafetaria Lunchroom in Veendam

VERBETERDE CONDITIES!! In Veendam, bieden wij deze mooie cafetaria/lunchroom aan. Veendam is de stad van de gelijknamige gemeente Veendam in de provincie Groningen, gelegen aan rijksweg N33,

Lees verder »

Zizi Coffee Groningen

☕🌟 Te Koop: Ontdek de Magie van Koffie in Jouw Eigen Moderne Koffiezaak in Groningen! 🌟☕ Altijd al gedroomd van het runnen van een trendy

Lees verder »

Pizzeria Peize

In Peize bieden wij deze gezellige pizzeria aan. Voor weinig geld kan je hier jou horeca droom verwezenlijken. Dit familiebedrijf is van vader op zoon

Lees verder »

Discrete verkoop cafetaria

🌟 Geweldige kans! Cafetaria te koop met bovenwoning! 🌟 Op zoek naar een spannende investeringsmogelijkheid? Deze goed draaiende cafetaria is nu te koop. Gelegen in

Lees verder »

Casco bedrijfsruimte Veendam

Casco bedrijfsruimte aan de Veenlustpassage in het centrum van Veendam te huur aangeboden In het bekende ABC-complex aan de Veenlustpassage in het centrum van Veendam

Lees verder »

Een horeca makelaar in Groningen met een groot netwerk en veel horeca ervaring!

Als horeca makelaar en oud horeca ondernemer heeft Hospitality Makelaar een breed netwerk in de horecabranche. Dit zorgt ervoor dat ons aanbod van aangeboden of verkochte/verhuurde objecten constant wordt bijgewerkt.
Als horeca makelaar zijn wij te allen tijde op zoek naar de beste match als het gaat om horeca vraag en aanbod! Dus of je nu een horecabedrijf in Groningen wil starten of juist van plan bent je horecapand te verkopen of verhuren, wij helpen jou met het vinden van de juiste match! Wij doen dit onder andere door je te ondersteunen bij:

  • Het vinden en beoordelen van potentiële matches;
  • Het gezamenlijk bezichtigen van deze objecten;
  • Onderhandelingen zodat je een reële prijs betaalt;
  • Het rondkrijgen van de financiering en advies bij de feitelijke levering.

Persoonlijke aandacht en resultaatgericht werken staat bij ons voorop! Benieuwd hoe wij jou als horeca makelaar in Groningen kunnen manier helpen? Neem dan contact met ons op!

Horeca te koop Groningen

Staat er horeca te koop in Groningen? Verschillende horeca objecten uit de provincie Groningen vind je op onze website. Ons aanbod is zeer divers en beperkt zich niet tot bijvoorbeeld restaurants. Ook vind je op onze website een aanbod van hotel te koop Groningen, cafetaria te koop Groningen en café te koop Groningen. Het aanbod op onze website wordt doorlopend bijgehouden en regelmatig vernieuwd. Zo vind je bij ons volledige horeca bedrijven ter overname maar ook enkel horeca panden in Groningen. En ook horeca te huur in Groningen vind je terug in ons aanbod.

Horeca aanbod Groningen – kies je voor stad of provincie?

Provincie Groningen staat voornamelijk bekend om twee dingen; de ruimte/rust en de bruisende studentenstad en tevens hoofdstad van de provincie. Verspreid door de provincie zijn tal van gezellige dorpen te vinden. Om deze dorpen liggen diverse landschappen die veel bezocht worden door wandelaars en fietsers. Daarnaast zijn er veel dorpen in de provincie waar je veel geschiedenis kan opsnuiven. Denk hierbij aan vestingstad Bourtange of de Menkemaborg. Al deze gebieden bieden tal mogelijkheden voor horecaondernemers!

Maar het grootste horecagebied van de provincie Groningen ligt toch wel in de hoofdstad van de provincie namelijk; Groningen (stad). De stad staat bekend om het uitbundige, uitgebreide en bruisende studentenleven. Niet alleen kroegen en restaurants zijn populair in Groningen (stad) maar een breed scala horecagelegenheden wordt door de inwoners van de stad omarmt.

Sta je open voor het horeca aanbod in andere provincies? Kijk dan eens naar ons horeca aanbod in Friesland, horeca aanbod in Flevoland, horeca aanbod in Drenthe en horeca aanbod in Overijssel.

Horeca Advies

Veel horecaondernemers hebben een laag inkomstenniveau, bijstandsniveau of lager komt helaas erg vaak voor. Er wordt simpelweg te weinig verdient, over het algemeen kunnen we dat met onze methode KROM snel resultaat boeken.

Horeca Financiering

Helaas is het steeds moeilijker geworden om bij banken een financiering te krijgen. Het is nog steeds wel mogelijk, maar dan moet het alles heel goed onderbouwd zijn, zowel met ondernemersplan als met financieel plan. Uiteraard bieden wij daar alle ondersteuning in.

Verkoop makelaar

Verkoop van je restaurant, cafetaria, restaurant, hotel, grand café, e.d. U wordt van A tot Z begeleid bij de verkoop van jouw horecabedrijf.

Aankoop makelaar

Bij aankoop van een huis is het heel normaal dat er een aankoop makelaar wordt ingeschakeld, helaas blijft dit bij aankoop van een horecabedrijf vaak achterwege. Erg jammer, want als aankoop makelaar kunnen we veel voor je betekenen.