Horeca te koop in Groningen

Huidig aanbod

Op deze pagina vind je een overzicht van objecten die te koop/huur zijn in Groningen. Deze pagina wordt bijgewerkt zodra er nieuwe objecten worden aangeboden/verkocht/verhuurd zijn.

Img 0654
Img 0649
Img 0643

Family ’t Centrum

In Winsum bieden wij deze goed lopende cafetaria aan. In deze zeer nette zaak wordt er een mooie omzet gerealiseerd met een goed rendement. Family ’t Centrum staat zeer goed bekend in de wijde omgeving.  Naast een afhaal gedeelte, beschikt deze zaak ook nog over een restaurant gedeelte met ongeveer 40 zitplaatsen. Aan de straatzijde is er een groot ijsloket voor diverse smaken schepijs en softijs.

Family ’t Centrum ligt midden in het centrum van Winsum. Het dorp telt meer dan 7.400 inwoners en is uitgeroepen tot “HET MOOISTE DORP VAN GRONINGEN” (ANWB) en misschien wel van heel Nederland.

Voordeel van deze zaak is:  Er zit een woning bij!!
Woning bestaat uit: Woonkamer, Keuken, 2 Slaapkamers, Badkamer, Washok en Zolder.

Onroerend goed is te koop, maar eventueel ook te huur.

Vraagprijs:
Goodwill & inventaris € 175.000
Onroerend goed             € 497.500

Wil je graag meer informatie over dit object? Vraag dan de volledige brochure aan.

Counter Kwalitaria Sammy Groningen

Kwalitaria Sammy

Kwalitaria Sammy is gevestigd op Winkelcentrum De Beren, in de wijk het Ebbingekwartier  aan de noordoostelijke rand van de Binnenstad van de stad Groningen.  Het winkelcentrum De Beren is het centrum van deze wijk. Kwalitaria Sammy maakt deel uit van dit winkelcentrum en is prominent aanwezig. Verder bevinden zich o.a. in het winkelcentrum 2 supermarkten, Mitra en Zeeman. De zichtbaarheid, vindbaarheid en bereikbaarheid van Kwalitaria Sammy zijn zeer goed te benoemen, op een hoek met zeer veel glas.

 

Niet meer beschikbaar

 

w

Horeca Advies

Veel horecaondernemers hebben een laag inkomstenniveau, bijstandsniveau of lager komt helaas erg vaak voor. Er wordt simpelweg te weinig verdient, over het algemeen kunnen we dat met onze methode KROM snel resultaat boeken.
Lees meer

Z

Horeca Financiering

Helaas is het steeds moeilijker geworden om bij banken een financiering te krijgen. Het is nog steeds wel mogelijk, maar dan moet het alles heel goed onderbouwd zijn, zowel met ondernemersplan als met financieel plan. Uiteraard bieden wij daar alle ondersteuning in.
Lees meer

Verkoop makelaar

Verkoop van je restaurant, cafetaria, restaurant, hotel, grand café, e.d. U wordt van A tot Z begeleid bij de verkoop van jouw horecabedrijf.
Lees meer

Aankoop makelaar

Bij aankoop van een huis is het heel normaal dat er een aankoop makelaar wordt ingeschakeld, helaas blijft dit bij aankoop van een horecabedrijf vaak achterwege. Erg jammer, want als aankoop makelaar kunnen we veel voor je betekenen.
Lees meer

Call Now Button