Aanbod (Te koop/huur)

Huidig aanbod

Op deze pagina vind je een overzicht van alle horeca objecten die te koop/huur zijn. Deze pagina wordt bijgewerkt zodra er nieuwe objecten worden aangeboden/verkocht/verhuurd zijn.

Cafetaria de Kolk Zwolle

In de bruisende wijk Assendorp, op loopafstand van het centrum, staat deze gerenoveerde cafetaria annex eetcafé. Het bedrijf beschikt als een van de weinige over

Lees verder »

De Koffiebus Drachten

Te koop “De Koffiebus” in Drachten. dit veelzijdige horecabedrijf is gevestigd bij het busstation van Drachten met veel traffic. Buspassagiers komen hier graag voor een

Lees verder »
Restaurant te koop Friesland

Proefkantoor De Klerk

LETOP!!! Condities zijn verandert. De huidige eigenaar is eventueel bereid om mee te financieren. Op de Dyk in Woudsend vind je Proefkantoor De Klerk. Een

Lees verder »

Horeca Advies

Veel horecaondernemers hebben een laag inkomstenniveau, bijstandsniveau of lager komt helaas erg vaak voor. Er wordt simpelweg te weinig verdient, over het algemeen kunnen we dat met onze methode KROM snel resultaat boeken.

Horeca Financiering

Helaas is het steeds moeilijker geworden om bij banken een financiering te krijgen. Het is nog steeds wel mogelijk, maar dan moet het alles heel goed onderbouwd zijn, zowel met ondernemersplan als met financieel plan. Uiteraard bieden wij daar alle ondersteuning in.

Verkoop makelaar

Verkoop van je restaurant, cafetaria, restaurant, hotel, grand café, e.d. U wordt van A tot Z begeleid bij de verkoop van jouw horecabedrijf.

Aankoop makelaar

Bij aankoop van een huis is het heel normaal dat er een aankoop makelaar wordt ingeschakeld, helaas blijft dit bij aankoop van een horecabedrijf vaak achterwege. Erg jammer, want als aankoop makelaar kunnen we veel voor je betekenen.