Huidig horeca aanbod

Op deze pagina vind je een volledig overzicht van ons horeca aanbod. Dit gaat om alle objecten die te koop/huur zijn. Deze pagina wordt bijgewerkt zodra er nieuwe objecten worden aangeboden of verkocht/verhuurd zijn.

Een gevarieerd horeca aanbod

Bij Hospitality Makelaar bieden wij als verkoop makelaar een gevarieerd horeca aanbod. Dit aanbod bestaat uit verschillende horeca objecten door heel Nederland die te koop of te huur worden aangeboden.

Dit aanbod bestaat uit snackbars, restaurants, cafés, cafetaria’s, B&B’s, hotels, cateringdiensten, lunchrooms en nog veel meer. Wij bieden objecten met potentie en veel verschillende mogelijkheden. Kijk in bovenstaand overzicht naar de objecten uit ons horeca aanbod.

Horeca te koop en horeca te huur

In Nederland staat geregeld horeca te koop en horeca te huur. Wanneer een horecaobject te koop staat, dan wordt vaak het bedrijfspand inclusief inventaris en goodwill te koop aangeboden. Maar het kan natuurlijk ook gaan om een pand exclusief inventaris. Per horeca object wordt aangegeven wat er precies te koop wordt aangeboden en welke verplichtingen en vergunningen aanwezig zijn.

Als het gaat om horeca te huur, dan kan het eveneens gaan om een geheel ingericht object maar ook om een casco horecapand. Je wordt niet volledig eigenaar en hebt dus alleen de verplichtingen als huurder. Twijfel je of horeca te koop of horeca te huur het beste bij je past? Wij voorzien je graag van advies!

Horeca aanbod per provincie

Onze ervaring leert dat mensen vaak op zoek zijn naar het horeca aanbod in een specifieke provincie of zelfs in een bepaalde plaats. In ons aanbod vind je horeca te koop in de provincies Groningen, Friesland, Drenthe en Overijssel.

Ben je op zoek naar een horeca object in een specifieke plaats of wellicht in een andere provincie? Neem gerust contact met ons op. We kijken graag wat we voor je kunnen betekenen.

Horeca Advies

Veel horecaondernemers hebben een laag inkomstenniveau, bijstandsniveau of lager komt helaas erg vaak voor. Er wordt simpelweg te weinig verdient, over het algemeen kunnen we dat met onze methode KROM snel resultaat boeken.

Horeca Financiering

Helaas is het steeds moeilijker geworden om bij banken een financiering te krijgen. Het is nog steeds wel mogelijk, maar dan moet het alles heel goed onderbouwd zijn, zowel met ondernemersplan als met financieel plan. Uiteraard bieden wij daar alle ondersteuning in.

Verkoop makelaar

Verkoop van je restaurant, cafetaria, restaurant, hotel, grand café, e.d. U wordt van A tot Z begeleid bij de verkoop van jouw horecabedrijf.

Aankoop makelaar

Bij aankoop van een huis is het heel normaal dat er een aankoop makelaar wordt ingeschakeld, helaas blijft dit bij aankoop van een horecabedrijf vaak achterwege. Erg jammer, want als aankoop makelaar kunnen we veel voor je betekenen.