Horeca te koop in Friesland

Hospitality Makelaar is een regionaal werkende horeca makelaar in Friesland. Op deze pagina vind je een overzicht van ons volledige aanbod horeca objecten in Friesland. Dit aanbod bestaat uit horecapanden en -bedrijven die te huur of te koop worden aangeboden.

Brasserie Anders Langweer

Brasserie Anders is gevestigd in het midden van de gezellige dorpsstraat van Langweer. De ambiance is sfeervol en modern. Een fijne ruimte geschikt voor lunch,

Lees verder »

Ter overname Hotel

In Drenthe op de grens van Friesland bieden wij dit prachtige hotel aan. Dit hotel beschikt over 29 kamers tevens is er een lift aanwezig.

Lees verder »

Café De Belboei Makkum

In Makkum bieden wij dit café aan. Makkum ligt aan het IJsselmeer en heeft ongeveer 3.600 inwoners. Recreatie en toerisme vormen een belangrijke bron van

Lees verder »

Horeca makelaar Friesland: wat doen wij?

Als horeca makelaar in Friesland zijn wij te allen tijde op zoek naar de beste match als het gaat om vraag en aanbod! Wij helpen jou met het vinden van jouw droomlocatie voor jouw horecabedrijf. Mocht je juist horeca willen verkopen in Friesland, dan zoeken wij voor jou de geschikte kandidaat om het aan te verkopen

Wij houden als horeca makelaar in Friesland doorlopend de markt in de gaten, op zoek naar nieuw aanbod van horecabedrijven en -panden. Wij beschikken over een groot netwerk en jarenlange ervaring in de horecabranche. Door deze ervaring weten wij precies waarop gelet moet worden. Bij het vinden van een horecabedrijf ondersteunen wij jou met de volgende zaken:

  • Jouw wensen inventariseren;
  • Vinden van een geschikte match;
  • De opties beoordelen op onder meer de jaarrekeningen, vergunningen, inventaris, personele verplichtingen, etc.

Persoonlijke aandacht en een ongedwongen sfeer staan bij ons voorop! Benieuwd wat wij voor jou kunnen doen als horeca makelaar in Friesland? Neem vrijblijvend contact met ons op.

Horeca te koop Friesland

Op de website van Hospitality Makelaar vind je een groot aanbod Horeca te koop in Friesland. Dit aanbod is zeer gevarieerd. Hierbij kun je denken aan snackbar te koop, hotel te koop, cafe te koop en restaurant te koop in Friesland. Het kan gaan om een horecapand of een volledig horecabedrijf in Friesland. Ben je benieuwd naar ons aanbod horeca te koop in Friesland? Hou dan deze pagina goed in de gaten!

Waar liggen de kansen voor horecagelegenheden in Friesland?

Friesland heeft gebieden met prachtige landschappen, veel pittoreske stadjes en dorpen en staat natuurlijk bekend om de vele gebieden met water. Gedurende het hele jaar is Friesland daarom een trekpleister voor wandel-, vaar- en fietstochten.

Mensen komen vanuit binnen- en buitenland naar Friesland om tijdens hun vrije tijd te genieten van al het moois dat Friesland te bieden heeft. Het Friese landschap is dan ook zeer veelzijdig. Denk aan de weidse landschappen en de windmolens langs de Waddenkust.

Maar ook in de dorpen en steden van Friesland is veel te beleven en spelen de horecabedrijven vaak een belangrijke rol in het creëren van een gemoedelijke en gezellige sfeer. Denk aan volle terrassen, vaste gasten, op sommige plekken geregeld toeristen en een goede onderlinge samenwerking tussen horeca ondernemers in de omgeving.

Benieuwd naar ons verdere horeca aanbod? Kijk eens bij ons horeca aanbod in Drenthehoreca aanbod in Groningen, horeca aanbod in Flevoland en horeca aanbod in Overijssel.

Horeca Advies

Veel horecaondernemers hebben een laag inkomstenniveau, bijstandsniveau of lager komt helaas erg vaak voor. Er wordt simpelweg te weinig verdient, over het algemeen kunnen we dat met onze methode KROM snel resultaat boeken.

Horeca Financiering

Helaas is het steeds moeilijker geworden om bij banken een financiering te krijgen. Het is nog steeds wel mogelijk, maar dan moet het alles heel goed onderbouwd zijn, zowel met ondernemersplan als met financieel plan. Uiteraard bieden wij daar alle ondersteuning in.

Verkoop makelaar

Verkoop van je restaurant, cafetaria, restaurant, hotel, grand café, e.d. U wordt van A tot Z begeleid bij de verkoop van jouw horecabedrijf.

Aankoop makelaar

Bij aankoop van een huis is het heel normaal dat er een aankoop makelaar wordt ingeschakeld, helaas blijft dit bij aankoop van een horecabedrijf vaak achterwege. Erg jammer, want als aankoop makelaar kunnen we veel voor je betekenen.