• Gezellig watersport dorp
  • Zeer goede verdiensten
  • Zeer nette zaak

Brasserie Anders is gevestigd in het midden van de gezellige dorpsstraat van Langweer. De ambiance is sfeervol en modern. Een fijne ruimte geschikt voor lunch, diner, feest of bijeenkomst.

Er wordt een “no nonsens” concept gekookt met verse en ambachtelijke producten voor een betaalbare prijs. Er worden ook kookworkshops gegeven om de fijne kneepjes van het koken te leren.

Dit ruim opgezette restaurant beschikt over 85 zitplaatsen, een open keuken en een speel hoek. Op het terras zijn nog 80 zitplaatsen aanwezig.

Sinds 2011 heeft Chef-kok Auke Sonsma deze brasserie uitgebouwd tot een prachtig bedrijf met een mooie omzet met zeer goede verdiensten. We zijn opzoek naar een geschikte kandidaat die het stokje van Auke kan/durft over te nemen

Langweer (Langwar) is een dorp in de gemeente De Fryske Marren in Friesland, in 2021 telde het dorp 1.500 inwoners. Het ligt ten zuidoosten van Sneek en ten westen van Joure, aan de Langweerderwielen

Langweer kent veel watersporttoerisme. Naast de passantenhaven is er zeilcentrum en aan de havens zijn ook recreatiewoningen van een recreatiepark te vinden. Ook is er in Boornzwaag (zeer nabij Langweer) een haven met recreatiewoningen (ook veel vaste bewoning). Tevens is er bij Huisterheide een camping, vakantiepark en een nieuw plan met recreatiewoningen.

Kenmerken

Categorie
Restaurant
Personeels verplichting
Ja
Brouwerij verplichting
Nee
Speelautomaat verplichting
Nee
Afname verplichting
Nee
Zitplaatsen restaurant
85
Zitplaatsen terras
80
Drank en horecavergunning
Ja
Terrasvergunning
Ja
Spellautomaten
Nee
Brouwerij afnameverplichting
Nee
Leasecontracten
Nee
Brandpreventie goedgekeurd
Ja
Vetput
Ja
Krachtstroom
Ja
Luchtventilatie
Ja
Bezorgen
Nee
Personeelsverplichting
Ja

Buorren

Langweer

8525 EC


Huur : € 2.650

Vraagprijs goodwill Inventaris: op aanvraag