• Dag zaak
  • Opstal ook te koop
  • Lage kosten

Ter overname Goodwill, Inventaris en Opstal op huurgrond van de gemeente Leeuwarden

Cafetaria De Hemrik is een gerenommeerd bedrijf die bekend staat om zijn goede kwaliteit en vriendelijke bediening. Niet voor niets zijn de recensies lovend over dit bedrijf. Deze zaak is met weinig medewerkers goed open te houden en heeft lage kosten.

De cafetaria staat bij het bedrijventerrein Hemrik. Midden jaren zeventig is de gemeente Leeuwarden gestart met de aanleg van het bedrijventerrein Hemrik. De Hemrik beslaat een gebied van circa 230 hectare en ligt aan de oostkant van Leeuwarden. Het terrein telt op dit moment zo’n 350 gevestigde bedrijven. Garagebedrijven, schoonmaakbedrijven en installatiebedrijven zijn zeer goed vertegenwoordigd op de Hemrik.

De Hemrik is bestemd van oorsprong bestemd voor productie en groothandelsbedrijven. Detailhandel wordt onder bepaalde voorwaarden toegestaan. Tegenwoordig vestigen ook dienstverleners en fitnessbedrijven zich graag op de Hemrik.

Het klantenbestand bestaat hoofdzakelijk uit passanten die over de drukke Planetenlaan rijden en mensen die op het bedrijventerrein werken. Deze cafetaria is op dit moment een dagzaak, alleen op donderdag en vrijdag zijn ze tot 19.00 uur geopend, de rest van de dagen tot 15.30 uur en op zondag gesloten!

Ruimere openingstijden zijn toegestaan!

Kenmerken

Categorie
Cafetaria-snackbar
Personeels verplichting
Nee
Brouwerij verplichting
Nee
Speelautomaat verplichting
Nee
Afname verplichting
Nee
Drank en Horecavergunning
Nee
Gebruikersvergunning
Ja
Speelautomatenvergunning
Nee
Leasecontracten
Nee
Bruikleen
Ja, Pepsi
Brandpreventie goedgekeurd
Ja
Warenwet goedgekeurd
Ja
Vetput
Nee
Krachtstroom
Ja
Rioolaansluiting
Ja
Airconditioning
Ja
Bestelsite
Ja

Planetenlaan

Leeuwarden

8938 AL