• Zeer nette zaak
  • Volop mogelijkheden

Hierbij bieden wij één van de oudste in familiehanden zijnde cafetaria van Groningen aan en misschien wel de oudste. Op dit moment is de cafetaria in handen van de 3e generatie!

Deze cafetaria is gelegen in de nabijheid van de Martinihal en Stadspark (Drafbaan) waar veel evenementen worden georganiseerd. De Grunobuurt is een historische buurt die dateert uit begin 20ste eeuw en maakt deel uit van de Stadsparkwijk met meer dan 15.000 inwoners.

Cafetaria Doornbos is een zeer schone zaak met voldoende bakcapaciteit, ruime zitgelegenheid, voldoende opslag mogelijkheden (grote kelder en aparte schuur) en de zaak beschikt over een drank- en Horecavergunning.

De huidige eigenaar heeft ervoor gekozen om beperkt open te zijn, zo is hij zondag en maandag gesloten en is hij in de zomer 5 weken dicht. Daar komt bij dat hij alle feestdagen en tussen kerst en oud en nieuw gesloten blijft.

Voor een enthousiaste ondernemer zijn hier nog heel veel mogelijkheden, zo biedt cafetaria Doornbos momenteel nog geen bezorgservice aan.

Kenmerken

Categorie
Cafetaria-snackbar
Personeels verplichting
Nee
Brouwerij verplichting
Nee
Speelautomaat verplichting
Nee
Afname verplichting
Nee
Drank- en Horeca vergunning
Ja
Terrasvergunning
Ja
Leasecontracten
Nee
Brandpreventie goedgekeurd
Ja
Vetput
Nee
Krachtstroom
Ja
Airconditioning
Nee
Bestelsite
Nee
Bezorgen
Nee

Paterswoldseweg

Groningen

9727 BW