• In nabijheid van grootwinkel bedrijven
  • Voldoende parkeergelegenheid in directe omgeving
  • Prachtig ingericht

In het centrum met bekende groot winkelbedrijven en parkeergelegenheid in de directe nabijheid, bieden wij dit zeer mooie bedrijf in de “stille” verkoop aan. De verkoop van dit object betreft een activa/passiva transactie, omvattende de bedrijfsinrichting, inventaris, goodwill en handelsnaam.

Dit bedrijf is industrieel en zo energie zuinig mogelijk ingericht met bijvoorbeeld een warmte terug win (WTW) installatie. Dit sfeervolle bedrijf heeft 60 zitplaatsen op het terras en binnen is er nog eens plaats voor bijna 100 gasten. Het is dagelijks geopend vanaf 11.00 uur.

Bij binnenkomst heb je links een aantal tafels voor het raam, daaraan sluitend een koffiecorner met 3-groepskoffiemachine (Dé Rolls Royce onder de koffiemachines), grote lange bar en een zeer nette open keuken. De keuken is ingericht met alle apparatuur die je in een moderne keuken mag verwachten. Rechts zijn er tafels met banken en stoelen. En achterin zijn de toilet groepen gesitueerd. De pui kan helemaal open, zodat het terras vloeiend overloopt naar de zaak binnen. Tevens is er meer dan voldoende opslagcapaciteit, voor zowel koel, vries als droge opslag en er is ook nog een kantoor aanwezig.

Dit bedrijf is goed ingericht, voldoet aan alle eisen en is instap klaar. Na het tekenen van een geheimhoudingsverklaring, vertellen wij u graag meer over dit prachtige bedrijf en kunnen we eventueel een bezichtiging inplannen.

Kenmerken

Categorie
Restaurant
Personeels verplichting
Ja
Brouwerij verplichting
Nee
Speelautomaat verplichting
Nee
Afname verplichting
Nee
Drank- en Horecavergunning
Ja
Terrasvergunning
Ja
Brandpreventie goedgekeurd
Ja
Alarm installatie
Ja
Warenwet goedgekeurd
Ja
Vetput
Ja
Krachtstroom
Ja
Boiler
Ja
Waterontharder
Ja
Luchtvetilatie
Ja