• Centrum Leeuwarden
  • Uniek concept

La Strada Italian Streetfood is een Italiaans restaurant in Leeuwarden dat zich specialiseert in streetfood gerechten uit Italië. Het restaurant is gelegen in het hart van de stad en biedt een gezellige sfeer met een uniek Italiaans decor.

Het menu van La Strada Italian Streetfood bevat een verscheidenheid aan Italiaanse streetfood gerechten zoals een heerlijke Italiaanse lunch, diner, borrel, zoals piadina’s, pizza, pizza slice’s, tosti’, pasta, pinsa’s verse salade’s, belegde broodjes en lekker Italiaans ijs. Ook voor koffie of een wijntje ben je van harte welkom bij La Strada.. Het restaurant maakt gebruik van verse en hoogwaardige ingrediënten om de authentieke smaak van Italië te garanderen.

Het bedrijf werkt geheel gasloos, De airconditioning wordt tevens gebruikt als verwarming en alle apparatuur werkt op elektriciteit. Er is nog een energiecontract tot januari 2025, verkoper zal volledig meewerken om dit contract over te laten gaan naar de nieuwe eigenaar.

Dit bedrijf beschikt over een open keuken met zo goed als nieuwe apparatuur, er is voldoende opslag capaciteit en er is zelfs een kelder aanwezig.

Kenmerken

Categorie
Lunchroom
Personeels verplichting
Nee
Brouwerij verplichting
Nee
Speelautomaat verplichting
Nee
Afname verplichting
Nee
Drank en Horeca vergunning
Ja
Zitplaatsen
18, kan naar 30
Zitplaatsen terras
12
Leasecontracten
Nee
Krachtstroom
Ja
Boiler
Ja
Airconditioning
Ja
Bestel site
Ja
Bezorgen
Ja

Naauw

Leeuwarden

8911 HW


Huur : € 1.350,00

Vraagprijs Goodwill & inventaris: € 57.500