• Ambachtelijke bereiding
  • Goede recensies

Ben je op zoek naar een unieke kans in de culinaire wereld? Dit is je kans om eigenaar te worden van een charmant restaurant dat de ware essentie van de Franse keuken belichaamt. Dit prachtige etablissement, gelegen in Winschoten, biedt een onvergetelijke culinaire ervaring met zijn ambachtelijke benadering van koken en gebruik van de beste streekproducten.

Over het Restaurant:

Bij binnenkomst in dit sfeervolle restaurant, worden gasten onmiddellijk ondergedompeld in een warme, uitnodigende ambiance die de charme van de Franse landelijke keuken weerspiegelt. Het interieur is zorgvuldig ontworpen met oog voor detail, wat bijdraagt aan een authentieke eetervaring.

Hoogtepunten:

  • Ambachtelijke Franse Keuken: De gerechten zijn een ode aan de rijke Franse culinaire tradities, bereid met liefde en vakmanschap.
  • Verse Streekproducten: Er wordt nauw samen gewerkt met lokale producenten om de verste ingrediënten te garanderen, van knapperige groenten tot malse stukken vlees.
  • Slowcooking: Elk gerecht wordt met zorg bereid volgens de principes van slowcooking, waardoor de smaken diep en verfijnd zijn.
  • Uitgebreide Menukaart: De menukaart biedt voor ieder wat wils.
  • Authentieke Sfeer: De inrichting en sfeer van het restaurant zorgen voor een intieme en gezellige eetervaring, perfect voor elke gelegenheid.

Zakelijke Voordelen:

  • Sterke Reputatie: Het restaurant heeft een uitstekende reputatie opgebouwd en geniet van een loyale klantenkring.
  • Strategische Locatie: Gelegen op een centrale plek die goed bereikbaar is, trekt het zowel lokale gasten als toeristen aan.
  • Stabiele Omzet: Dankzij de hoge kwaliteit van de gerechten en de uitstekende service, heeft het restaurant een stabiele en gezonde omzet.

Overname Details:

Deze unieke kans biedt niet alleen een prachtig restaurant, maar ook de mogelijkheid om een goedlopend bedrijf voort te zetten en verder uit te bouwen. Alles is klaar voor de nieuwe eigenaar om direct aan de slag te gaan, van een volledig uitgeruste keuken tot een team van ervaren en gepassioneerde medewerkers.

Ben jij de gedreven ondernemer die deze culinaire parel naar nieuwe hoogten kan brengen? Neem dan contact met ons op voor meer informatie en een bezichtiging. Dit is een kans die je niet wilt missen!

Contactgegevens:

Voor serieuze gegadigden bieden wij graag een uitgebreide rondleiding en alle benodigde informatie om deze geweldige kans te verkennen. Neem vandaag nog contact met ons op

Kenmerken

Categorie
Restaurant
Personeels verplichting
Ja
Brouwerij verplichting
Nee
Speelautomaat verplichting
Nee
Afname verplichting
Nee
Drank- en Horecavergunning
Ja
Speelautomaten
Nee
Terrasvergunning
Nee, eigen grond
Brandpreventie goedgekeurd
Ja
Vetput
Ja
Krachtstroom
Ja
Luchtventilatie
Ja
Airconditioning
Nee

Langestraat

Winschoten

9671 PL


Huur : € 2.000

Vraagprijs Goodwill & inventaris: € 65.000