• Lage kosten
  • Veel parkeergelegenheid
  • Veel Traffic

Snackbar De Markt staat op een grote parkeerplaats op gemeente grond (erfpacht). Deze parkeerplaats wordt veel gebruikt door bezoekers aan het stadscentrum van Drachten. Er is veel traffic de hele dag door. Met beperkte openingstijden (4 dagen per week) wordt er een mooie omzet gerealiseerd.

De omgeving van Snackbar De markt is door de gemeente opgeknapt en heeft een prachtig parkachtige uitstraling gekregen. In de zomer worden er in het nabij gelegen Thalenpark, diverse activiteiten en feesten georganiseerd, wat weer voor extra omzet zorgt.

Snackbar De Markt is één van de bekendste en oudste (sinds 1977!!!) cafetaria’s van Drachten. Hier halen generaties lang al mensen hun heerlijke friet of snack. Snackbar De Markt is een gevestigde naam in Drachten en omstreken. We zoeken een ondernemer die de historie van deze zaak weet te waarderen en met enthousiasme deze zaak wilt voortzetten.

De omzet kan eenvoudig verhoogd worden door meer dagen open te gaan, nu is de zaak zondag, maandag en dinsdag gesloten. Tevens wordt er niet bezorgd, ervaring leert dat door bezorging, de omzet met 30% kan stijgen.

De opstal, inventaris en goodwill worden aangeboden, de erfpacht bedraagt € 3.800,00 per jaar. Door de lage kosten is er met de bestaande omzet een goede boterham te verdienen, terwijl er weinig personeel nodig is.

Kenmerken

Categorie
Cafetaria-snackbar
Personeels verplichting
Nee
Brouwerij verplichting
Nee
Speelautomaat verplichting
Nee
Afname verplichting
Nee
Drank en Horecavergunning
Nee
Gebruikersvergunning
Ja
Terrasvergunning
Ja
Leasecontracten
Nee
Bruikleen
Nee
Krachtstroom
Ja
Rioolaansluiting
Ja
Airconditioning
Ja
Bezorgen
Nee
NEN/Scope keuring
Ja

Markt

Drachten

9203 AA