Restaurant te koop in Drenthe

Hospitality Makelaar helpt jou als horeca makelaar in Drenthe. Op deze pagina vind je een overzicht van ons volledige restaurant aanbod in Drenthe. Dit aanbod bestaat onder andere uit restaurants die te huur of te koop worden aangeboden.  

Restaurant op camping

VERVULD !! Op Camping ’t Hop in Wijckel bieden wij deze mooie kans aan Camping ‘t Hop is gelegen in het prachtige Friesland. De camping heeft een

Lees verder »

Een horeca makelaar in Drenthe die zoekt naar de perfecte match

Als horeca makelaar in Drenthe zijn wij te allen tijde op zoek naar de beste match als het gaat om horeca vraag en aanbod! Ben je van plan een horecabedrijf te starten of wil je jouw horecagelegenheid juist verkopen? Wij helpen jou met het vinden van de juiste match!

Wij beschikken over een groot netwerk en jarenlange ervaring in de horecabranche. We zien vaak dat er bij het aankopen van een horecabedrijf, geen horeca makelaar wordt ingeschakeld. Dit is erg jammer want een horeca makelaar kan voor jou het verschil maken. Persoonlijke aandacht staat bij ons voorop en wij ondersteunen jou bij:

  • Het vinden van een geschikt horeca object en dit gezamenlijk bezichtigen;
  • Onderhandelingen voor jou te doen zodat je een reële prijs betaalt;
  • Het rondkrijgen van de financiering door middel van een ondernemers- en financieringsplan.

Heb je vragen over onze werkzaamheden als horeca makelaar in Drenthe? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.

Horeca te koop Drenthe

Staat er horeca te koop in Drenthe? Dan is de kans groot dat je dit horeca object op de website van Hospitality Makelaar vindt. Denk hierbij aan een snackbar te koop, een hotel te koop, cafetaria te koop of restaurant te koop in Drenthe. Het kan gaan om enkel een bedrijfspand ter overname of een volledig horeca bedrijf. Dus ben je benieuwd naar de nieuwste horeca te koop in Drenthe? Hou dan goed onze website in de gaten! Ook voor horeca te huur in Drenthe kun je bij ons terecht.

Veel horeca aanbod in Drenthe door toeristen en evenementen

Drenthe is een trekpleister voor toeristen. Dat is ook niet zo verwonderlijk want Drenthe is overgoten met schitterende landschappen en daarnaast ook veel zichtbare geschiedenis. De vele nationale parken met bossen en heide zijn populair onder wandelaars en fietsers. Dit zijn locaties waar door het hele jaar heen mensen op zoek zijn naar een horecagelegenheid.

Ook wat betreft geschiedenis is er in Drenthe oneindig veel te ontdekken. Denk hierbij aan de hunebedden, kamp Westerbork, de vele esdorpen, musea en nog veel meer.

Maar in Drenthe zijn de horeca eigenaren niet alleen afhankelijk van toeristen! Er worden in Drenthe op vele plekken jaarlijks grote evenementen georganiseerd waar veel horeca van profiteert. Denk hierbij aan de TT Assen, grootse sportevenementen zoals de ronde van Drenthe en de Hoogeveense Cascaderun en de vele grote meerdaagse markten.

Benieuwd naar het horeca aanbod in andere provincies? Kijk dan eens naar ons horeca aanbod in Groningen, horeca aanbod in Friesland, horeca aanbod in Flevoland of horeca aanbod in Overijssel.

Horeca Advies

Veel horecaondernemers hebben een laag inkomstenniveau, bijstandsniveau of lager komt helaas erg vaak voor. Er wordt simpelweg te weinig verdient, over het algemeen kunnen we dat met onze methode KROM snel resultaat boeken.

Horeca Financiering

Helaas is het steeds moeilijker geworden om bij banken een financiering te krijgen. Het is nog steeds wel mogelijk, maar dan moet het alles heel goed onderbouwd zijn, zowel met ondernemersplan als met financieel plan. Uiteraard bieden wij daar alle ondersteuning in.

Verkoop makelaar

Verkoop van je restaurant, cafetaria, restaurant, hotel, grand café, e.d. U wordt van A tot Z begeleid bij de verkoop van jouw horecabedrijf.

Aankoop makelaar

Bij aankoop van een huis is het heel normaal dat er een aankoop makelaar wordt ingeschakeld, helaas blijft dit bij aankoop van een horecabedrijf vaak achterwege. Erg jammer, want als aankoop makelaar kunnen we veel voor je betekenen.