• Unieke locatie
  • Trouw locatie
  • Hoge omzet

Paviljoen de Leyen zit aan het meer de Leijen tussen Rottevalle (bij Drachten) en Eastermar.
Het gebied ligt aan het begin van het nationaal landschap De Noardelijke Fryske Walden en is een ecologische hoofdstructuur binnen Noord Nederland, het beheer ligt sinds 1996 bij Staatsbosbeheer.

Het pand is in 2010 nieuw gebouwd met een ecologische structuur waar rekening werd gehouden met de omgeving. Het pand biedt ruimte voor de recreërende, particuliere en zakelijke gast. Het heeft boven 2 vergaderruimtes die samen gevoegd kunnen worden tot een totale oppervlakte van 78 m2 met prachtig uitzicht over De Leyen. Verder zijn op de bovenverdieping (ook te bereiken met een traplift) een kantoor, toiletten, een keuken en opslag gesitueerd.

Op de begane grond treffen we een grote keuken aan van 54 m2, opslagruimten van totaal 88 m2, invalide toilet en restaurant met 80 zitplaatsen aan. Verder is er een groot terras aanwezig waarop 120 gasten kunnen plaats nemen. Onder het hele paviljoen is een kelder (163 m2). Momenteel wordt dit als opslag gebruikt, maar met enkele aanpassingen kan dit prima gebruikt worden voor exploitatie.

Paviljoen De Leyen is vanaf 10.00 uur geopend en heeft de hele dag aanloop, van koffie met gebak, lunch, high tea, lekker borrelen tot aan heerlijk diner. Kijk eens op deleyen.nl voor alle activiteiten die hier mogelijk zijn, van trouw locatie tot vergaderen, er is hier heel veel mogelijk.

Dit prachtige bedrijf op een unieke locatie bied zoveel mogelijkheden, dat moet je gezien hebben, daarom nodigen we je uit voor een vrijblijvende bezichtiging.
Het pand is te koop of te huur, inventaris & goodwill zijn ter overname.

Kenmerken

Categorie
Restaurant
Personeels verplichting
Nee
Brouwerij verplichting
Nee
Speelautomaat verplichting
Nee
Afname verplichting
Nee
Drank- en Horecavergunning
Ja
Speelautomaten
Nee
Leasecontracten
Nee
Vetput
Ja
Krachtstroom
Ja
Luchtventilatie
Ja
Airconditioning
Ja
Bezorgen
Nee
Scoop keuring
Ja, 2023

Bildreed

Rottevalle (bij Drachten)

9221 SJ


Vraagprijs bedrijfs-onroerend goed: € 1.350.000

Vraagprijs Goodwill & inventaris: € 200.000