• Mooie locatie
  • Terras aan het water

Bent u klaar voor een smakelijk avontuur? Dit is uw kans om eigenaar te worden van een succesvolle delicatessenwinkel in het prachtige Balk. Deze winkel staat bekend om haar uitstekende kwaliteit, persoonlijke service en een uitgebreid assortiment van culinaire heerlijkheden. Nu is de mogelijkheid aangebroken om deze goedlopende onderneming over te nemen en verder te laten groeien.

Waarom kiezen voor deze delicatessenwinkel?

1. Heerlijke Koffie: Deze winkel biedt de fijnste koffie, vers gezet van zorgvuldig geselecteerde en vers gebrande koffiebonen. Klanten komen van heinde en verre om te genieten van een perfect kopje koffie.

2. Echt Italiaans Gebak: Gasten kunnen genieten van authentieke Italiaanse lekkernijen zoals tiramisu, cannoli en nog veel meer.

3. Lekkere Lunch: Ons lunchmenu is gevarieerd en altijd vers bereid. Of het nu gaat om rijkelijk belegde broodjes, tosti’s, frisse salades of huisgemaakte soepen, hier bieden ze voor ieder wat wils.

4. Vers Gebrande Noten: De noten zijn van topkwaliteit en dagelijks vers gebrand. Ze zijn de perfecte snack of aanvulling op een gezonde maaltijd.

5. Bonbons: Hier bieden ze een uitgebreide selectie La Boheme Bonbons, gemaakt van de beste ingrediënten. Een waar genot voor elke chocoladeliefhebber.

6. Uitgebreide Wijnselectie: Het wijnassortiment omvat kwaliteitswijnen uit verschillende streken, van volle rode wijnen tot frisse witte wijnen en sprankelende bubbels.

7. Droge Worst en Smaakvolle Kazen: De ambachtelijke droge worsten en zorgvuldig geselecteerde kazen zijn geliefd bij de klanten. Ze vormen een uitstekende aanvulling op elk borrelplateau of luxe gerecht.

Locatie en Potentieel:
De winkel is gelegen op een uitstekende locatie in het centrum van Balk met terras aan de Luts, met een vaste klantenkring en veel voorbijgangers. De winkelruimte is sfeervol ingericht en voorzien van alle benodigde apparatuur en faciliteiten om direct door te kunnen gaan met de exploitatie. Er is nog volop groeipotentieel, bijvoorbeeld door het uitbreiden van het assortiment, het aanbieden van cateringdiensten of het organiseren van proeverijen en workshops.

Wat krijgt u bij de overname:

  • Een goedlopend bedrijf met een sterke reputatie.
  • Een compleet ingerichte winkelruimte, inclusief apparatuur en inventaris.
  • Een uitgebreide klantenkring en een uitstekende locatie.
  • Ondersteuning bij de overdracht en introductie bij leveranciers.

Bent u de gepassioneerde ondernemer die wij zoeken? Grijp dan deze unieke kans om uw eigen delicatessenwinkel te runnen en deel uit te maken van de culinaire gemeenschap in Balk. Voor meer informatie of een bezichtiging, neem vandaag nog contact met ons op. Uw droom van een eigen winkel begint hier!

Kenmerken

Categorie
Delicatessenwinkels
Personeels verplichting
Nee
Brouwerij verplichting
Nee
Speelautomaat verplichting
Nee
Afname verplichting
Nee
Zitplaatsen binnen
18
Zitplaatsen terras
26
Terrasvergunning
Ja
Leasecontracten
Nee
Brandpreventie goed gekeurd
Ja
Vetput
Nee
Krachtstroom
Ja
Airconditioning
Ja
Bezorgen
Nee
NEN keuring
Ja, 2022

van Swinderenstraat

Balk

8561 AP


Huur : € 1.295

Vraagprijs Goodwill & inventaris: € 59.000